Шановні клієнти! Наявність та ціна на сайті не актуальні!

Зробити замовлення, переглянути актуальні ціни та наявність можна на новому сайті

EASYPARTS.UA

Зроблені замовлення на даному сайті будуть ігноруватись.

Оновлення дизайну та специфікації cвічок DENSO
+380 97 10 141 10

Оновлення дизайну та специфікації cвічок DENSO

Виробник свічок запалювання Denso оголосив про внесення конструктивних і дизайнерських змін в свою продукцію. Крім оновлення технічного складу зміни торкнулися і пакувального матеріалу. Лінійки, які зазнали змін і тепер продаються в магазинах Ірідіум: Power, Tough і Racing.


Основні доопрацювання і доповнення торкнулися ізолятора: зелені колірні смуги тепер не наносяться на контур. Інша зміни - в типі клем, тепер їх випускають незнімними, такі зміни торкнулися більшості позицій в зазначених лінійках. Деякі типи товарів змінилися і кольоровою гамою - колір клем тепер буде срібним, замість мідного, так 56 товарів змінили свій колір.


Пакувальна коробка змінилася і кольором, і матеріалом. У лінійці Iridium Power тепер буде наноситися перероблена інформація про продукт. Лінійка Iridium Tough замінила колір випускаються упаковок, тепер він буде зеленим, всі необхідні покупцеві дані також були оновлені. Для третьої зазначеної лінійки був створений новий тип упаковки, що має на увазі заміну пакувального пластика на картонні матеріали.


Повідомляємо покупців про те, що в магазинах може бути товар, як оновлений, так і старі моделі. Точну інформацію можна дізнатися на офіційному сайті виробника.